Om oss

Om företaget

I september 1995 startade vi, Torbjörn Lundkvist och Magnus Nilsson, vårt företag Ängelholms Elduo. 

​Innan dess var vi arbetskamrater i ett annat företag i flera år men när det bolaget upphörde valde vi att fortsätta arbeta ihop. Vi ombildade företaget /140101 och numera är vi Ängelholms Elduo AB.

Vi är certifierade hos elsäkerhetsverket. Här är vårt program för egenkontroll.

​Mer än 50 år i branschen

Vi har tillsammans över 50 års erfarenhet i branschen, har gått yrkesskola och deltar kontinuerligt i fortbildningar inom vår bransch. Naturligtvis har vi allmän behörighet. Torbjörn arbetar med elinstallationer, bokföring och fakturering. Magnus arbetsuppgifter innebär kalkylering och elinstallationer.

Vid företagsstarten fick vi en hel del uppdrag av gamla kunder samt att vi slutförde arbeten åt konkursförvaltaren. Med andra ord så har det varit full rulle redan från start. Se referenser >>

Akut hjälp vid behov

​Sedan dess har jobben kommit in i stadig takt, vi har en framförhållning på runt tre månader. Vi kan även hjälpa till om det skulle uppstå akuta problem. Eftersom vi är två stycken kan vi jobba väldigt flexibelt.

​​​Vi har båda vår spetskunskap och kompletterar varandra väldigt bra.

​Ängelholms Elduo arbetar i nordvästra Skåne men har även tagit jobb från Malmö, Köpenhamn till Hallstahammar. Gå till våra tjänster inom elinstallation >>

​Vi är alltid noga med att göra arbetena på rätt sätt, snabbt och effektivt. Kontakta oss här >>